Patrick Maijer te gast bij Toverlint

Op dinsdagavond 16 april komt Patrick Maijer bij ons vertellen over de 48 uur filmprojecten, waaraan hij heeft meegewerkt en waarmee hij grote prijzen heeft gewonnen. Patrick Maijer is bekend als presentator van het eerste Gouds Film Festival en als gastheer van de premiere-avond van Toverlint enkele maanden geleden. Maar hij is ook bekend bij Gouwestad TV.
Hij brengt een aantal van zijn films mee, die zullen worden vertoond. Het belooft een boeiende avond te worden.

Natuurlijk zal er ook even worden nagepraat over het ZH’12 Regiofestival van afgelopen zaterdag, waar de film Miriam van Niek Oostenbrugge een tweede prijs won én een nominatie voor het NOVA festival.

De avonden zijn in principe voor iedereen toegankelijk! We starten om 20 uur met het programma, maar drinken daarvoor eerst een kopje koffie.

One Comment

  1. beheerder
    17 april 2019 @ 11:49

    Wat een boeiende verteller is Patrick Maijer. 48hour film project heeft zo zijn eigen dynamiek! Hij nam 2 heel verschillende films mee, waarmee hij in de prijzen was gevallen. Ook leerden we over “story telling”!

    Reply

Geef een reactie