Laat maar zien!

Tijdens de “laat maar zien”avonden krijgen we films te zien die door de leden zijn gemaakt. Deze films zijn soms niet helemaal af, worden besproken door de aanwezigen en er wordt feedback gegeven ter verbetering van de films. Het kan ook zijn dat leden een oude film hebben nabewerkt of verbeterd. Wat we dinsdag 7 mei te zien krijgen blijft nog een verrassing, maar het wordt zeker een leuke avond!
Peter Dijkstra zal de avond in goede banen leiden!
Vanaf 21 mei tot 6 augustus is er een programmaloze periode, maar dat betekent niet dat we stilzitten. Zo worden er al plannen gemaakt voor de traditionele Vlisterfilm, waarvoor de opnames in juli zullen plaatsvinden, maar daarover later meer!

De clubavonden voor Toverlint zijn open voor belangstellenden. We beginnen om 20 uur.

Geef een reactie