4E04C65F-37BA-4691-BAC7-A80DEDD91A00

2e Gouds Filmfestival groot succes!


Zaterdagavond 19 oktober, Cultuurhuis Garenspinnerij, 12 films, wethouder Michiel Bunnik, presentator Patrick Maijer, Toverlinters, filmmakers, familie en fans. Al deze ingrediënten zorgden voor een prachtige avond met leuke, interessante, ontroerende films, in een decor dat schitterend was versierd met bloemkunst van Diny Blom.

Het publiek mocht een favoriet kiezen en stemde voor de film D-dream van team Maxime van der Neut. De jury, Arie Heerkens, Jun van Dasselaar en Evert Hasselaar, had voor alle deelnemers een mooi rapport geschreven en kwam tot een keuze:
3e prijs van voor de film Social Media, stop motion van team Senna

2e prijs voor de film die ook al de publieksprijs kreeg, D-dream

1e prijs voor de film Dying to be alive, gemaakt door Emmalie Ermstrang, die de door Elise Hau gemaakte prijs mocht ontvangen.

 

 

Geef een reactie