We leren over geluid!

Komende dinsdag hebben we een avond over geluid, een vaak wat veronachtzaamd , maar toch zo belangrijk onderdeel bij de film, of het nu in de film zelf is of bij het bekijken en bespreken van de films op de clubavonden in de zaal.
Beide aspecten komen dinsdagavond aan bod:
Eerst gaan we kijken naar de diverse filmfragmenten, die ingezonden zijn door leden, waarbij ze de film van Peter Dijkstra over Vincent voorzien hebben van andere geluidslagen. We gaan zien en ervaren, welke verschillende effecten dit heeft op de filmfragmenten in zijn totaal.
Vervolgens staan we stil bij het geluid in de zaal.
Ben, Evert en Frits hebben zich hierover gebogen en een enquête opgesteld.
Zij geven aanstaande dinsdag de aftrap om dit onderwerp bespreekbaar te maken en verder te gaan uit werken.