03477125-DA1A-48D2-ADCE-F43D4DF1688C

NOVA 72/48 uurs project ronde 2

2 weken geleden lanceerde de NOVA een uitdaging: maak een film, in/om je eigen huis binnen 72 uur. In de film moeten 3 verplichte elementen zijn verwerkt, zijnde een postbode/koerier, de zin Dat had je nou niet moeten doen, en een mobieltje. Toverlinters Drees en Hetty zijn aan de slag gegaan en hebben het filmpje Uitje gemaakt. Dit is goed ontvangen, maar behaalde in de stemronde op de website van NOVA net niet de eerste plaats.

Intussen is er een nieuwe opdracht uitgeschreven en een groepje Toverlinter is ook nu weer aan de slag gegaan. De verplichten elementen in. Deze keer een klusjesman, een afwasborstel en de zin Ik hou van jou.

Maandagmiddag na 17 uur zullen de filmpjes worden gepubliceerd op de website van NOVA www.nova.videofilmers.nl/informatief