zaal filmhuis

Filmhuis Gouda in een nieuw jasje!

Op zaterdag 18 juli  2020 zouden we in de regio ZH12 het Vakantiefilm festival houden in  Filmhuis Gouda .

De COVID19 maatregelen die genomen zijn door de overheid om het coronavirus te beteugelen gooien roet in het eten. Het Vakantiefilm festival kan niet doorgaan en is uitgesteld naar 2021. Dit wisten we al een tijdje en het evenement kon uit onze agenda worden gewist.

Maar…. er zitten ook positieve kanten aan de afgelopen periode. Het Filmhuis Gouda heeft de gedwongen periode van sluiting gebruikt om het theater een totale metamorfose te geven. Alles is aangepakt. Het trappenhuis, de zaal met nieuw oprolbaar doek, de projectieruimte, de foyer, de toilettengroep. Met hulp van veel steun van de gemeente en van een grote groep vrijwilligers is er de afgelopen maanden keihard gewerkt om het theater een nieuwe, frisse uitstraling te geven.

Een en ander werd voor een deel gefinancierd door liefhebbers en vrienden, via een crowdfunding actie die zeer succesvol bleek.

Er is veel veranderd, maar toch ook veel hetzelfde gebleven. Het Filmhuis blijft een plaats waar je prachtige films kunt bekijken, de vrijwilligers heten je van harte welkom, de koffie is zelfs beter en parkeren bij het Filmhuis is nog steeds gratis!!

Vanaf volgende week, 23 juli , wordt het programma langzaam weer opgestart. Binnenkort worden er ook overdag meer voorstellingen aangeboden. Kortom, alle reden om weer eens naar het Filmhuis te gaan. Kijk eens op de website om te zien wat het programma biedt. Kaartjes koop je trouwens online! www.filmhuisgouda.nl