Jaarlijkse BBQ verplaatst naar 2021

Wat hebben we met elkaar uitgezien naar het moment dat we elkaar weer zouden ontmoeten tijdens de traditionele seizoens BBQ, dit jaar ter gelegenheid van de opening van het seizoen.  Helaas, COVID 19 en de beheersbaarheid van het virus heeft onlangs toch weer geleid tot strakkere regelgeving en dat bracht het bestuur tot het besluit de BBQ af te gelasten.

Voorlopig gaan we er, zonder tegenbericht van uit dat we de eerste echte clubavond zullen hebben op 1 september a.s., en daarvoor heeft het bestuur een brief gestuurd met gedragsregels. Het blijft natuurlijk de eigen keuze om wel of niet naar de club te komen. Als je wilt komen moet je je aanmelden via een inschrijfsysteem en vol is vol met 25 personen. Hierover ontvangen de leden nog bericht!

we hopen…..op 1 september!