33BEEB6D-7EA6-4AC3-93C0-ABA5CDE3174F

De vlag kan uit! We beginnen weer!

Nadat op 3 maart er een abrupt einde kwam aan onze geliefde clubavonden op de dinsdagavond, gaan we aanstaande dinsdag 1 september om 20.00 uur weer een voorzichtige start maken.
In de tussentijd is Toverlint wel door blijven draaien onder de bezielende leiding van Arie, Ben en Evert. Er was de gelegenheid films te bekijken, films te laten zien en elkaar te ontmoeten middels Zoom.
We willen Arie, Ben en Evert voor de gedane inspanningen nogmaals van harte bedanken.
De avonden zullen voorlopig nog niet zo zijn, zoals we dat gewend waren:
Jullie hebben gisteren van Gerrie een mail ontvangen met daarin een handige datumprikker. Meld je daarmee zo spoedig mogelijk aan. Helaas kunnen we niet met meer dan 25 personen de avonden bezoeken. We hopen, dat dit systeem goed gaat werken.
Het programma, zoals de programmacommissie dat globaal heeft samengesteld tot eind december, is terug te vinden op onze website en Freijja heeft weer een mooi barrooster opgesteld!
Voordat je komt, is het handig ook nog het bestuursbericht van 15/8 door te nemen betreffende de start van het clubseizoen. Hierin staan de maatregelen beschreven, waaraan we ons moeten houden, als we de clubavond bezoeken.
We zien er naar uit iedereen weer te zien!