0C7CE99D-19D6-4AC8-8E6B-F9FA592FEED5

Een digitale gast! Wat verrassend!

Onze programma commissie wordt steeds creatiever. Voor a.s dinsdag 17 november is weer een mooie concept bedacht: een digitale gast!

En niemand minder dan Patrick Maijer. Voor de meesten is Patrick wel bekend als presentator van de Goudse filmfestivals en was hij al een keer eerder onze gast in de studio.
Hij vertelt ons over zijn 48uur-filmproject en zijn prijswinnende film wordt vertoond. De titel van de film is “Ontsnapping”.

Synopsis: Han en Hanneke, een ietwat ingedut stel, gaat op vakantie in eigen land en vindt onverwachte spanning op vakantieboerderij Berg en Dal.
Het interview met Patrick, dat is opgenomen, en de film, zullen vanaf zondag 15 november door Evert gezamenlijk  online gezet worden op het beveiligde Youtube kanaal, zodat jullie vanaf dat moment in de gelegenheid zijn het interview en de film te bekijken.

Op dinsdagavond 17 november bestaat dan weer de mogelijkheid te zoomen met elkaar vanaf 20.00 uur. Patrick zal daarbij ook aanwezig zijn, zodat we hem nog vragen kunnen stellen over de film en de productie daarvan. Uiteraard kunnen we ook onze reacties geven en onderling over de film in discussie gaan. Harry leidt de discussie.