2A1C61C6-13E8-4C14-9D90-95395BDDA37B

Cursus videofilmen en monteren

In deze cursus bij de Volksuniversiteit Gouda, die begin januari start, worden de basisbeginselen van het videofilmen en het vervolgens monteren van de gemaakte beelden behandeld. Hoe maak je een videoverhaal boeiend? Hoe maak je spannende beelden? Hoe monteer je de beelden tot een interessante film? Allemaal aspecten die in deze cursus aan de orde komen. Ook zal er aandacht zijn voor montage software en worden enkele voordelige maar toch toereikende montage pakketten geïntroduceerd. Deze cursus is gericht op beginnende filmers. Er is geen speciale voorkennis nodig. Wel gaan we uit van warme belangstelling voor het filmen. De derde les is een buitenles van 13:30-17:00 uur. Het startpunt wordt in de les bepaald.

Uitgebreide informatie vind je hier