D322F12D-F433-4E46-8785-BB247408DC4A

Laat maar weer eens zien!

Komende dinsdag is er dan na lange tijd weer eens de Laat maar zien avond.
We weten dat er al heel wat leden een film ter beoordeling ingestuurd hebben.
Evert zal op dinsdag om 19.30 uur de links doorsturen, zodat we de films al Zoomend na 20.00 uur samen kunnen bekijken via You Tube  of per Zoom. Ook daarvoor zal Evert ons voor acht uur de link doorsturen.
Voorafgaand aan de film kan de inzender dan de film toelichten en na afloop van een film kunnen de leden commentaar geven op de film. Laten we daarbij denken aan de analyseavonden, die Arjan Haakmat en Arie voor ons gehouden hebben. En dit alles ter verbetering!!!
Mocht er nog tijd over zijn, dan kunnen we nog kijken naar twee films van 48-uurprojecten, die Patrick Maijer toegestuurd heeft.
dit belooft weer een leuke afwisselende avond te worden.