4044CA67-D3AF-4D55-B4EC-04C64BADBEAA

Clubfestival Toverlint 2021

Op zondag 7 februari is het Toverlint Clubfestival. Het wordt een anders dan anders Clubfestival.
Vorig jaar was het ook heel bijzonder, omdat het toen zo waaide en we niet wisten of mensen er wel doorheen durfden. Gelukkig waren we toen ook weer met heel velen aanwezig.
Dit jaar is het gelukkig online. En we zeggen gelukkig omdat we nu niet hoeven te besluiten of het wel of niet door kan gaan, omdat er zoveel sneeuw is voorspeld.
Het gaat gewoon door en wel online.

Het Clubfestival is om 2 redenen anders dan anders: de eerste reden natuurlijk omdat we elkaar allemaal online via ZOOM gaan zien en de tweede reden is dat de films van te voren bekeken kunnen worden.
We hebben een groot aantal films aangeboden gekregen, te weten wel 19 films. Om dit allemaal op 1 zondagmiddag te gaan bekijken vonden wij wel wat veel gevraagd.
Daarom gaan we dit Clubfestival op een bijzondere wijze invullen.

Alle leden krijgen een digitaal  ‘programmaboekje’. Daarin staan de films met foto, beschrijving en de YouTube link. Je kunt dus op je eigen tijd de films vooraf bekijken.

Het Clubfestival start om 13:00 uur, waarvoor jullie allemaal een ZOOM link krijgen.
Dan zal Drees om 13:15 uur als gastheer het Clubfestival officieel openen.
We bekijken dan met elkaar maximaal 5 minuten van iedere film, en na iedere film zal één van de jury-leden het rapport over de film toelichten. Tussendoor zullen er wat korte pauzes zijn.
Laten we bij de prijsuitreiking met elkaar (thuis online) het glas heffen.
Zo zal het een mooi ingevuld clubfestival worden.