E7FC33EB-DA37-406F-9FEB-31729193C3E0

Jongeren en filmen!

De avond van 20 april is een clubavond over de toekomst, oftewel over jonge leden en films gemaakt door deze jongeren.
Te gast is Bianca van Gelderen, bekend als jurylid bij NOVA festivals, ontvanger van de stimuleringsprijs van de  Hoogenbijl en trekker van Jong Film Studio in Beilen, de meest actieve jongeren filmgroep in Nederland. De groep komt om de week bij elkaar en doet ook jaarlijks mee met het jongeren filmkamp.
Bianca gaat vertellen hoe werken met jongeren in elkaar steekt en wat daarbij komt kijken. We bekijken ook korte films. Hoe anders kijken jongeren naar onze wereld en hoe leggen zij deze vast in hun films.

We hoeven voor deze avond niets voor te bereiden! We hopen dat veel Toverlinters gaan inloggen in de Zoomsessie!