060843CF-888E-4190-8C0E-A2608D397D7F

Gouds Film Festival gaat door!

De aangekondigde versoepelingen en de heropening van theaters, bioscopen, horeca etc. betekent dat het Gouds Film Festival 2021 door kan gaan.
De voorbereidingen van het festival op zaterdag 3 juli in 5 mooie locaties in Gouda, zijn in volle gang! Persberichten maken, website bijwerken, filmprogramma bedenken voor de locaties, kaartverkoop organiseren, noem maar op. Het is is veel werk, maar het wordt daarom ook een fantastisch festival van korte films. De jury heeft beraadslaagd, de verslagen worden geschreven, prijzen worden gemaakt (door ons clublid Elisa Hau), livestream georganiseerd, presentatoren uitgenodigd, tja, je voelt de koortsachtige sfeer achter de schermen al een beetje.

Op de website www.goudsfilmfestival.nl staan alle ingezonden trailers. Er is een speciale prijs voor de beste trailer. Bekijk ze eens op je gemak.

En zorg dat je zaterdag 3 juli in een van de zalen zit!