Toverlint_avatar

NIEUW! Digitale clubavond voor belangstellenden!

De Corona-pandemie heeft  veel teweeg gebracht, ook voor amateurfilmclubs. Sommige clubs zijn opgehouden te bestaan, digitale clubavonden bleken een mooie tussenoplossing, oude routines worden vervangen door nieuwe. Ook onze club heeft hiermee te maken gehad. Gebleken is dat je niet meer persé fysiek op één plek bij elkaar hoeft te komen om met elkaar bezig te zijn met film.
Toverlint, filmclub Gouda, biedt gratis deelname aan van hun “Toverlint digitaal” avonden. Als proef start deze mogelijkheid in september 2021. Filmers die geen lid zijn van onze filmclub zijn welkom om hierop in te schrijven.

“Toverlint digitaal” is een podium voor alle filmers, die via Zoom de eerste versie van hun eigen film willen laten zien. Enthousiaste leden van Toverlint reageren op de ingezonden films en geven advies en filmtips. Een open podium dus, inclusief kennismaking met andere niet-professionele filmers, die graag over films praten.

Durf je dat aan? Wil je je film vertonen? Meld je dan aan via digitaal@toverlint.nl

Contactpersoon voor “digi-leden”  is Arie Heerkens.

Ook staat er dit najaar een gastspreker op het programma, die tijdens een Zoom-bijeenkomst meer zal vertellen over een filmonderwerp. Die avond wordt gratis aangeboden. De open Zoom-avonden worden éénmaal per maand op een dinsdagavond gehouden en starten vanaf 20:00 uur. Verdere informatie en de link volgen na aanmelding.