F3A92A55-71C1-4AA9-B42D-C494CD2C88C7

Wat maakt een film goed??

Aanstaande dinsdag hebben we een (verrassend) anders programma dan aangekondigd was. De opnamen van de Vlisterfilm [Gouda750] zijn nog niet allemaal afgerond, en omdat op de 11de oktober de Vlisterfilm wel op het programma stond, moest er een ander programma gemaakt worden.
Frits en Arie hebben hun schouders eronder gezet en zij hebben een interessante leeravond samengesteld.
De grote vraag van de avond is: Waarom wordt een film als een goede film ervaren? Het gaat dus niet om een jury-rapport te maken, maar het gaat erom hoe je onder woorden kunt brengen waarom een bepaalde film je aanspreekt.
We kijken wat eigen films en wat fragmenten van documentaires van buiten Toverlint en gaan daarover in discussie.

Alvast een aankondiging:
Het lijkt nog ver weg, maar op dinsdag 29 november vindt het Toverlint Reisfilmfestival plaats. Films kunnen tot 20 november worden ingestuurd. Dus start vast met de montage van je film op reis gemaakt.