AEBF7D3F-59C3-4DB4-83A3-A62BFB0332FB

Interessante gast komt vertellen over zijn werk

Aanstaande dinsdag hebben we een gast. Zijn naam is Christ van Liempd. Hij komt samen met zijn filmmaatje Peter van den Berg. Op verschillende manieren is Christ bezig geweest met film, in de breedste zin van het woord. Documentaires, voorlichtingsfilms, infotainment. Chris vertelt iets hierover en hij zal ook een aantal films laten zien.

We gaan niet ZOOMen dinsdagavond, maar er zal een opname van te maken voor degenen die echt niet kunnen komen.

Nog even een advies: Corona zorgt weer voor zieken, ook bij Toverlint, dus probeer weer wat meer afstand te houden, ontsmet je handen bij binnenkomst en doe iets warms aan. We gaan toch weer de deur in de studio en de bar openzetten.

Voor meer over het programma of over Toverlint, kijk op www.toverlint.nl